• Manuele therapie & Fysiotherapie

  Mijn naam is Rosan de Vogel en graag vertel ik via deze weg kort wat over mijzelf en wat ik belangrijk vindt als manueel- en fysiotherapeut. Samen op weg gaan naar een pijnvrije, ontspannen manier van leven en bewegen, dat is waar ik voor sta als therapeut.

 • Mesoloog

  Een mesoloog zoekt, middels verschillende onderzoeksmethodes, naar dieperliggende oorzaak van de klachten. Het doel is het zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren via voeding, leefstijl en supplementen.

 • Osteopaat

  Huib Konings studeerde fysiotherapie in Bloemendaal / Haarlem en studeerde af in 1985. Van 1996 – 2001 volgde Huib de opleiding Osteopathie te Amsterdam. Nu, na meer dan 22 jaar ervaring en veel voldoening in de osteopathie, is hij nog steeds enthousiast aan het werk en wil dit nog vele jaren blijven doen.

 • Hypnotherapeut

  Mijn naam is Anita Koese. In januari 2013 ben ik afgestudeerd als HBO Hypnotherapeut. Ik vind het prachtig om samen met jou op reis te gaan om de achtergronden van jouw klachten te onderzoeken, te voelen, te helen en te transformeren.

 • Oefentherapeut Mensendieck

  Ik ben Eszter Szilagyi, in 1996 heb ik de opleiding oefentherapie Mensendieck afgerond en een erkende bevoegdheid als Mensendiecktherapeut behaald. In 1999 heb ik de praktijk op de Rijksstraatweg in Haarlem Noord overgenomen en in 2012 begon ik ook in Amsterdam te werken.

 • Fysiotherapeut

  Mijn naam is Sander Pauptit. Binnen de behandeling ben ik niet enkel geïnteresseerd in hoe er bewogen wordt maar ook naar wat iemand beweegt. Daarop tracht ik mijn therapie op te richten zodat de intensiteit en frequentie van de klachten verminderen en de regie over het bewegen herwonnen kan worden.

 • Fysiotherapeut

  Mijn manier van behandelen is ontstaan in de loop van de jaren en gebaseerd op de verschillende cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd. In mijn behandelmethode kijk ik verder dan de plek waar de klachten (symptomen) tot uiting komen.

 • Fysiotherapeut

  Georgette van Schagen is 20 jaar werkzaam in deze praktijk, ze is algemeen fysiotherapeute met een brede scholingsachtergrond.