Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Hij/zij helpt u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen. De zorg van een fysiotherapeut past bij uw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat u wilt bereiken.
Tijdens het onderzoek bij de eerste afspraak zal blijken of en hoe uw specifieke klacht verholpen kan worden. Direct na de eerste afspraak heeft u duidelijkheid over de verdere behandeling.
Een fysiotherapeut onderzoekt in eerste instantie uw lichaam en kijkt wat de mogelijke oorzaak kan zijn van pijn, verlies van bewegelijkheid of andere lichamelijke klacht die u heeft. Vandaaruit maakt hij of zij samen met u een behandelplan om de klachten te verlichten en de oorzaak weg te nemen.
Er zijn verschillende behandelingen mogelijk waar ook lichamelijke oefeningen of het leren omgaan met ondersteunende middelen.

Op deze praktijk werken 3 fysiotherapeuten: Georgette van Schagen,  Alice de Jong en Sander Pauptit

Tarieven

Zitting fysiotherapie, Mensendieck                                   : €42,50
Zitting intake en onderzoek                                               : €56,50

Vergoedingen

Als u een aanvullende verzekering heeft bent u voor een aantal behandelingen verzekerd voor fysiotherapie en oefentherapie Mensendieck. Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt is per verzekering en per pakket weer anders, check daarom goed waar u recht op heeft. Behandelingen van kinderen onder de 18 jaar worden vergoed vanuit de basisverzekering.
Bij een chronische indicatie worden de eerste 20 behandelingen vergoed vanuit de aanvullende verzekering, indien een cliënt niet aanvullend verzekerd is komen deze kosten voor eigen rekening. Na 20 behandelingen worden de vervolgbehandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.
Indien een cliënt niet verzekerd is voor fysiotherapie of oefentherapie/mensendieck gelden bovenstaande praktijktarieven.

Indien u bij verhindering 24 uur van tevoren of eerder afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Onze specialisten