Anita Koese

Hypnotherapeut

06-12594137

Mijn naam is Anita Koese. Pas rond mijn 35 e jaar begon ik mijzelf af te vragen wie ik nu eigenlijk was en wat ik nu eigenlijk wilde. Dat was het startsein voor een oneindige reis in mijzelf. Want als dit proces eenmaal gestart is, houdt het niet meer op. Er komen steeds weer nieuwe triggers op mijn pad waardoor ik uitgenodigd wordt om opnieuw naar binnen te keren. Toen mijn nieuwsgierigheid naar dit proces eenmaal gewekt was, kon ik niet meer ophouden met het zoeken naar meer informatie, meer achtergronden, meer behandelmethoden etc.
Omdat hypnotherapie je in contact brengt met je onderbewustzijn, naar informatie waar je met je bewustzijn niet bij kunt, was het voor mij een logische keuze om de HBO Hypnotherapie te gaan volgen. In januari 2013 ben ik afgestudeerd en al in 2012 ben ik gestart met mijn eigen praktijk In Balans Hypnotherapie.
Ik vind het prachtig om samen met jou op reis te gaan om de achtergronden van jouw klachten te onderzoeken, te voelen, te helen en te transformeren. Om vervolgens een stap te maken naar nieuw gedrag. Dat is de weg naar leven vanuit je kracht, vanuit wie je werkelijk bent, vrij van angsten, dat voelt als vrijheid en genieten!

Behandelvormen