Sander Pauptit

Fysiotherapeut

06-30252300

Mijn naam is Sander Pauptit. Binnen de behandeling ben ik niet enkel geïnteresseerd in hoe er bewogen wordt maar ook naar wat iemand beweegt. Daarop tracht ik mijn therapie op te richten zodat de intensiteit en frequentie van de klachten verminderen en de regie over het bewegen herwonnen kan worden.
Na het behalen van de bachelor opleiding fysiotherapie in 2010, heb ik de studie manipulaties gevolgd aan het IAO (International Association for Osteopathie). Daarnaast heb ik meerdere specialisaties gevolgd zoals dry needling en manuele therapie volgens het Mulligan Concept. Om mezelf verder te bekwamen heb ik een aantal masterclasses in fysiotherapeutische behandeling bij nek, schouder – en rugproblematiek afgerond.
Tevens ben ik geregistreerd longfysiotherapeut. In 2024 heb ik de 4 jarige studie craniosacraal therapie aan het Uplegder Instituut afgerond en bied ik deze vorm van therapie aan in de praktijk. Mijn therapie kenmerkt zich door het integreren van verschillende vormen van therapie om passende zorg te leveren.

Behandelvormen