Huib Konings

Osteopaat

06 44 75 87 19

Huib Konings studeerde fysiotherapie in Bloemendaal / Haarlem en studeerde af in 1985. Hij was mede-eigenaar van medisch keuringscentrum MATCH Medical Partners Ook had hij een praktijk voor fysiotherapie, waar hij werkte met enige medewerkers.
Na verloop van tijd bemerkte hij dat mensen vaak weer terug kwamen met dezelfde klachten. Hij is vervolgens zich gaan verdiepen in de vraag hoe hij bij de oorzaak van de problemen zou kunnen komen. Zo kwam hij uiteindelijk bij de osteopathie terecht”.
Van 1996 – 2001 volgde Huib de opleiding Osteopathie te Amsterdam. Daarnaast werkte hij in zijn praktijk voor fysiotherapie te Haarlem. “Hoe dieper ik in de osteopathie dook, hoe lastiger het werd om de fysiotherapie en de osteopathie te kunnen combineren. Je hebt toch twee petten op”. Uiteindelijk verkocht hij daarom zijn praktijk en werkt hij vanaf 2001 met heel veel plezier alleen nog als osteopaat in Haarlem. Om ervaring op te bouwen heeft hij ook een jaar in Amsterdam en een jaar in Breda gewerkt.
Nu, na meer dan 22 jaar ervaring en veel voldoening in de osteopathie, is hij nog steeds enthousiast aan het werk en wil dit nog vele jaren blijven doen.
Huib houdt zich onder andere op de hoogte door regelmatig cursussen en congressen te blijven volgen.

Behandelvormen